Schoonheidsbehandeling voor thuis

Schoonheidsbehandeling voor thuis

Lieve klanten,

Vanwege corona en de maatregelen van het RIVM kan ik jullie helaas niet in de salon behandelen. Vandaar deze creatieve thuisbehandelingen om mooi het voorjaar in te gaan. Met deze behandeling voorzie je je huid van de juiste zorg en krijg je resultaten vergelijkbaar met een professionele behandeling. De thuisproducten kun je gewoon bij mij bestellen.

Hier het programma:

Stap 1:
De meest belangrijke stap die we vaak vergeten is de huid goed te reinigen. Reinig met de Balancing Cleanser geschikt voor alle huidtype. Deze milde reiniging is geschikt voor iedere huid. Reinig 2x. Zo weet je zeker dat alle make up verdwenen is en je huid voelt heerlijk schoon.

Stap 2:
Exfolieren en Peel prep! De Micro Cleanse Super Scrub bevat 12% glycolzuur en biologische scrubdeeltjes van Jojoba was. Zij verwijderen dode huidcellen en reinigen de huid diep in de poriën. Masseer de scrub lichtjes in en laat maximaal 1 minuut intrekken voordat je deze verwijdert.

Alpha H thuisbehandelingStap 3:
Het Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask zorgt voor resultaten die vergelijkbaar zijn met professionele salonbehandelingen. Het bevat maar liefst 15% glycolzuur en 5% melkzuur. Dit is een uitzonderlijk hoge dosis voor thuisproducten. Als je dit masker voor de eerste keer gebruikt raad ik je aan om het 3 tot 5 minuten te laten intrekken. Iedere volgende keer kun je het wat langer laten intrekken tot een maximum van 10 minuten.

Stap 4:
Na deze intensieve workout heeft je huid wel behoefde aan het super voedend Serum Essential Hydration Concentrate. Dit serum bevat vitamine A/B/C/D/E en plantaardige oliën. Een weldaad voor de huid. Let op! omdat dit serum vitamine A bevat is het beter dit niet te gebruiken bij zwangerschap. Gebruik dan liever het vitamine B- of E serum.

Stap 5:
Hydrateren en beschermen. Breng de Essential Hydration Cream aan om het vocht in de huid vast te houden. Een goed gehydrateerde huid ziet er simpelweg vanzelf stralend uit. Voer je deze behandeling overdag uit en ga je daarna nog naar buiten, dan moet je je huid goed beschermen tegen UV straling. Het glycolzuur uit de voorgaande stappen maakt je huid gevoeliger voor de zon. In dit geval is de Daily Moisturiser SPF 50+, Protection Plus Daily SPF50+ of de Essential Skin Perfecting Moisturizer SPF 15 de beste keuze.

Zo kun je aan de slag voor een mooie voorjaarshuid. Ik hoop van harte dat we elkaar spoedig weer in de salon treffen. Pas goed op jezelf en vooral ook op elkaar!!

Voor vragen of informatie kan je me natuurlijk altijd bellen of stuur een mail naar info@pureinbeauty.nl Ik wens jullie allen veel sterkte.

Liefs, Nel

Deze mooie tekst van de Schrijfster Susan Smit wil ik jullie niet onthouden:

‘Als het Virus is uitgedoofd hoeven we niet verder te gaan met wat we al deden. We kunnen ook
opnieuw beginnen, met liefde voorop , het ‘wij’ in onze harten, rust in onze tred en een diepe
waardering voor deze prachtige Aarde waarop we in alle vrijheid mogen rondlopen, met liefde en
respect voor hoe jij je in deze tijden staande houdt en een bijdrage levert’

Zo mooi, dank je wel Susan!

Share this post

Geef een reactie