Pure in Beauty & Style nieuwsbrief januari 2020

Pure in Beauty & Style nieuwsbrief januari 2020

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk allereerst de beste wensen voor iedereen voor 2020. Laten we er met z’n allen een mooi en vooral kleurrijk 2020 van maken.

En om maar gelijk met kleurrijk te beginnen; Classic Blue is de Pantone Color of 2020.

De kleur staat volgens Pantone 2020 voor ons verlangen naar een sterke basis om op te bouwen, in deze roerige tijden, waarin we verlangen naar rust en vooral stabiliteit. De kleur straalt vertrouwen uit, en brengt de communicatie weer op gang Classic Blue zou je ook een neutraal kunnen noemen, net zoals donkerblauw dat is en combineert namelijk heel gemakkelijk met andere kleuren. Wat opvalt is dat deze kleur nooit exact zo in de winkels hangt. Want je zult Classic Blue in meerdere varianten tegenkomen. In een iets warmere, koelere, diepere of meer gedempte uitvoering. Kijk welke kleur blauw de juiste voor jou is en je ziet meteen waarmee jij jouw Classic Blue kunt combineren, want het is een geweldige kleur voor kleding, maar ook voor interieur. Blauw is namelijk de meest gedragen kleur en staat bijna iedereen goed.

Classic Blue vervangt de kleur Living Coral, een heldere koraaltint die de kleur van het jaar was in 2019.

Living Coral was toch wat moeilijker toepasbaar, iets wat met Classic Blue zeker geen probleem zal zijn.

Natuurlijk is er niet alleen maar blauw het komende voorjaar. Er zijn veel heldere en levendige kleuren die ook bijzonder geschikt zijn. Ook zijn er een aantal neutrale en aardetinten (wit, grijs en bruin).

Qua make-up houden we de huid mooi egaal met vaak nude foundation. De rouge is rosé en geen perzik. De lippen mogen natuurlijk altijd rood.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de feestdagen komen de goede voornemens, want vaak hebben we teveel gegeten, gedronken en te weinig bewogen. Ik geef je graag tips om slanker te lijken.

Kies heel bewust één kleur voor je outfit.

  • Wanneer jij kleding draagt die uit één kleur is samengesteld, lijk je langer. Heb jij dus ’s ochtends je ogen laten vallen op die ene blauwe blouse? Stem de rest van je outfit hier op af. Blue ‘it is!’

Strepen vormen je lichaam

  • Dit heb je vast al eerder gehoord, maar horizontale strepen zorgen ervoor dat je breder lijkt terwijl verticale strepen je juist langer doen lijken. Zit jij dus even niet zo strak in je vel en wil je wat slanker lijken? Kies dan voor een outfit met verticale strepen. Hallo lange benen!

Vermijd drukke en kleine motieven op je kleding

  • Als je niet zo lang bent kan een druk of een klein motief ervoor zorgen dat je breder lijkt dan je bent.

 Verban alle oversized kleding uit je kast

  • Heel veel mensen denken dat ze slanker lijken in oversized kleding, maar niets is minder waar. Kleding die als een ‘zak’ om je lichaam heen hangt, geeft de illusie dat je zwaarder bent in dan werkelijkheid. Kies daarom dus voor een aansluitend T-shirt in plaats van een oversized topje en heel belangrijk ga ook zeker je kleding geen maten groter kopen!

Let goed op de details van je kleding

  • Zorg ervoor dat alle knoopjes, ritsjes en kraaltjes in verhouding staan met jouw lichaam. Ben je iets kleiner? Kies dan bijvoorbeeld voor een broek met wat kleinere (kont)zakken en niet al te veel kraaltjes en details.

En heel belangrijk Accentueer je ‘good parts

  • Heb jij bijvoorbeeld een hele mooie slanke taille of heb je juist een paar goede billen? Vestig hier met je kleding de aandacht op. Draag iets waardoor jouw mooie slanke taille goed uitkomt of trek een broek aan waarin jouw billen goed te zien zijn. Als jij de accenten op de delen van je lichaam legt waar je trots op bent, gaat de aandacht minder naar de stukjes waar je wat minder zeker over bent.

Ook leuk om te vertellen vind ik dat ik een nieuwe behandelstoel heb. Ik nodig je dan ook graag uit om deze te komen proberen.

Omdat de december-actie een succes was heb ik deze verlengd t/m eind februari 2020. En is alle make-up van Malu Wilz in de aanbieding, kijk snel of er nog wat voor je bij zit.!!

Share this post

Geef een reactie