Vera Possel

Vera Possel - Vera Possel Coaching

Coach/counselor

Ik ben een ervaren coach. Na jaren met veel plezier als leidinggevende in het ziekenhuis gewerkt te hebben heb ik in 2007 mijn koers verlegd richting het coachen. Ik ben een opleiding gaan volgen tot beroepscoach. In 2008 heb ik mijn eigen bedrijf, 'Vera Possel Coaching' gestart. Ik heb daarna diverse opleidingen gevolgd en verder volg ik met regelmaat nascholing, intervisie en supervisie om mezelf ook steeds verder te ontwikkelen. 'Het mooiste wat je kunt worden is jezelf' is een belangrijk uitgangspunt in mijn coaching. Mensen daarbij op weg helpen en begeleiden is mijn drijfveer.


Wat is coaching?

Werk je hard maar mis je het overzicht?
Ben je de balans kwijt tussen werk en privé?
Wil je voor je werk vaardigheden ontwikkelen?
Zit je niet lekker in je vel of voel je je onzeker?
Kun je moeilijk nee zeggen?
Weet je niet zo goed wat je nu werkelijk wilt?

Dit zijn een paar voorbeelden van vragen waarmee mensen mijn praktijk bezoeken. Coaching is een korte, intensieve en doelgerichte manier van begeleiden, gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als je geïnteresseerd bent in een coachtraject maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek. In het oriënterend gesprek maken we kennis en staan we stil bij de coachvraag. Voor een coach traject is een ‘klik’ nodig. Als ik je bij je coachvraag kan helpen en als de klik er is, stellen we daarna de doelen vast die je wilt bereiken. Hierna doe ik een voorstel voor de duur van het traject.

Praktijkdagen TouchFit

Maandag en donderdag

Tarieven

Particuliere tarieven
Coachgesprekken € 82.50 per uur (exclusief BTW) / € 99.80 (inclusief BTW)

Zakelijke tarieven
Voor de zakelijke klanten gelden andere tarieven en wordt een voorstel op maat gemaakt. Verschillende werkgevers hebben de bereidheid om bij te dragen aan coaching omdat het je ontwikkeling ten goede komt. Voor teamcoaching en interim-management verwijs ik je graag naar mijn website.

Voor meer informatie en/of een afspraak bent u van harte welkom

www.veraposselcoaching.nl
info@veraposselcoaching.nl
06 290 773 55