Pepijn van Peppel

Pepijn van Peppel

Flow Yoga en Ademwerk

Yogalessen:
Ben je op zoek naar meer ontspanning en innerlijke rust, een sterk lichaam en meer kracht, naar verbinding en bewustwording of soepeler bewegen? Dan is yoga wat voor jou.
De lessen kenmerken zich door de nuchtere aanpak in combinatie met diepgang en humor. Voor mij is yoga meer dan het goed doen van houdingen, gedachten stopzetten en heel lenig worden maar om de innerlijke beleving. Door het aannemen van houdingen, ademoefening en meditatie vergroot je je lichaamsbewustzijn.
Tijdens de lessen leer je in houdingen te voelen wat jouw grenzen zijn, deze te respecteren en aanpassingen te doen indien nodig. Dat maakt dat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn ongeacht je lichaamstype, leeftijd of fitnessniveau. Met verschillende yogastijlen en niveaus van intensiteit is er altijd een vorm van yoga die bij jou past.
Ademwerk: 
In een wereld waar we vaak worden aangemoedigd om onze emoties te onderdrukken, biedt een ademsessie je een veilige ruimte om je kwetsbaarheid te omarmen en los te laten wat je niet langer dient.
Wij mensen ontladen vaak niet en blijven met spanningen in het lichaam rondlopen. Zo bouw je bewust en onbewust spanning op in je lichaam. Als je niet tijdig ontlaadt ontstaat er stress in je lichaam en geest wat vaak leidt tot (vage) fysieke, mentale en emotionele klachten of zelfs trauma die een groot effect hebben op je dagelijkse functioneren
Ademwerk helpt je op een veilige manier de (oude) onverwerkte emoties aan te kijken, te doorvoelen en te ontladen. Door het ontladen van fysieke, mentale en emotionele spanning uit je lichaam en geest zal je je lichter en vitaler gaan voelen.
Agenda ademsessies:
Er worden regelmatig Ademcirkels en Adem & stress release groepssessies gegeven bij Touchfit.
Klink hier voor de agenda van deze events https://pepijnvdpeppel.nl/agenda

Ik ben Pepijn van de Peppel en geeft yogalessen bij Touchfit.

Lesrooster:

Maandagavond
Power yoga 18:45-20:00 uur
Easy Peasy yoga 20:15-21:30 uur
Donderdagavond
Flow yoga 18:45-20:00 uur
Easy Peasy yoga 20:15-21:30 uur

 

Ademwerk: er worden regelmatig Ademcirkels en Adem & stress release groepssessies gegeven bij Touchfit.

Klink hier voor de agenda van deze events https://pepijnvdpeppel.nl/agenda

Stress, adem, yoga & ontspanning
06-52643989

Tarieven

Voor meer info en tarieven zie de website https://pepijnvdpeppel.nl