Karel Eigenraam

Karel Eigenraam

Klassiek Homeopaat

In 1992 behaalde ik mijn diploma “Klassieke Homeopathie” aan de Academie voor Natuurgeneeswijzen te Hilversum. Sindsdien werk ik met het stimuleren van het natuurlijk genezend vermogen van mensen en ecosystemen middels energetische en materiële middelen.

Met het stimuleren van het natuurlijk zelfgenezend vermogen komen altijd de beste kwaliteiten van mensen naar boven. Het boeit me enorm dit proces aan het werk te zien. Klachten verdwijnen, mensen vinden makkelijker hun balans en komen beter tot hun recht in hun relaties en werk. En allemaal vanuit hun eigen binnenste.


Wat doet een klassiek homeopaat?

Eerst wordt in een uitgebreid gesprek je immuunsysteem in kaart gebracht. Alle speciale aspecten daarvan, inclusief de sterke en zwakke punten, worden nauwkeurig besproken.

Op basis van de kenmerken van je immuunsysteem wordt er dan een medicijn gekozen wat zonder bijwerkingen je immuunsysteem versterkt. Je versterkte immuunsysteem verwijdert dan op een natuurlijke manier je klachten en zorgt er voor dat je gezondheid beter beschermd blijft in de toekomst.

Je klachten verdwijnen dus doordat het homeopathisch medicijn je eigen immuunsysteem aan het werk zet. Daarom bereik je er echte genezingen mee in plaats van slechts symptoom­bestrijding.

Praktijkdagen TouchFit

Dinsdagmiddagen

Tarieven

Lang consult tot 60 min € 75,00
Kort consult tot 30 min € 50,00
Telefonisch consult, uitgebreid tot 30 min € 40,00
Telefonisch consult, even iets vragen tot 10 min kosteloos

Vergoeding

Consulten bij klassiek homeopaten die zijn aangesloten bij de NVKH worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Deze vergoedingen zijn opgenomen in de aanvullende verzekering en kunt u vinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Op de site van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten komt u meer te weten over de actuele vergoedingen door de verschillende verzekeraars.

Voor meer informatie en/of een afspraak

06 82075910 
karel@eigenraamhomeopathie.nl
www.eigenraamhomeopathie.nl