Jolanda Kok

Jolanda Kok - TouchFit

Stressmanagement therapeut / Craniosacraal therapeut

Ik heb ruim 15 jaar als zelfstandig particulier verpleegkundige gewerkt. Ik werk nu ruim 20 jaar als zelfstandig lichaamsgericht therapeut. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd zoals massagetherapie, Dorntherapie, triggerpointtherapie, EFT, DSM-IV en Craniosacraal therapie. Door het combineren van deze verschillende therapieën is stressmanagement therapie ontstaan.


Wat is Stressmanagement therapie?

Stressmanagement is een op maat gemaakt individueel behandelingstraject. Het omvat alle activiteiten die nodig zijn om de oorzaak van uw klacht te kunnen signaleren, vervolgens onder controle te krijgen of te kunnen doen verminderen. Door het toepassen van stressmanagement ontstaat er een betere balans tussen lichaam en geest en het krijgen van inzicht om klachten in de toekomst te kunnen voorkomen. Hiervoor worden handreikingen meegegeven waardoor je beter leert omgaan met stress.

Voor wie is stressmanagement bedoeld?

Stressmanagement is voor iedereen die last heeft van stress gerelateerde klachten. Kijk voor meer informatie en andere behandelingen op touchfitpraktijk.nl.

Praktijkdagen

Maandag 09.30 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 09.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 09.30 uur tot 18.00 uur

Tarieven

1e consult inclusief intake 50 min. € 77,50
Behandeling 25 min. € 45,00
Behandeling 40 min. € 62,50
Behandeling 50 min. € 77,50
Behandeling 75 min. €110,00
Niet nagekomen afspraak 50 min. € 45,00
Niet nagekomen afspraak 75 min. € 60,00

 

Na de behandeling wordt direct afgerekend, contant of per pin.

*Indien u verhinderd bent of een gemaakte afspraak wilt verzetten, verzoeken wij u dit minimaal 24 uur van te voren door te geven, de gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.

Vergoeding:

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging  BATC. Dit betekent dat de behandeling of een deel daarvan vergoed kan worden uit de aanvullende ziektekostenverzekering, afhankelijk van uw verzekering.

Raadpleeg altijd uw actuele polisvoorwaarden, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan! Verwijzing door huisarts is niet nodig.

 

Voor meer informatie en/of een afspraak:

www.touchfitpraktijk.nl
info@touchfit.nl
010 435 36 77