Nel Schoenmaker

Nel Schoenmaker - Pure in Beauty & Style

Schoonheidsspecialiste Stijl- en kleurstyliste

Mijn naam is Nel Schoenmaker. Als schoonheidsspecialiste heb ik ruime ervaring opgedaan in mijn eigen salon aan huis. Daarnaast heb ik in diverse schoonheidssalons gewerkt. Na mijn opleiding schoonheidsverzorging heb ik meerdere specialisaties, trainingen en bijscholingscursussen gevolgd.

Hierna volgde mijn opleiding voor Kleur/Stijl Coach met als specialisatie de Persoonlijke Krachtkleur.

Mijn passie is het uiterlijk te verbinden met het innerlijke, om zo het unieke van een ieder tot uitdrukking te brengen. Mijn kracht ligt in de persoonlijke aandacht die ik geef aan uw gezichtsverzorging en kleur/stijladvies.


Wat kunt u van mij verwachten

In mijn salon kunt u verschillende gezichtsbehandelingen ervaren. Uw behandeling kan ik volledig afstemmen op uw wensen en op de kenmerken van uw huidtype. Na het maken van een huid- analyse waarin we kijken waar de huid op dit moment behoefte aan heeft, kunt u een keuze maken uit een wellness behandeling of een stapje verder gaan en kiezen voor een speciale huid- verbeterende behandeling van Alpha-H (dit Australische merk, met als voornaamste kenmerk huidverbetering, die daadwerkelijk resultaat geeft ongeacht leeftijd, budget of levensstijl).

Wilt u graag weten welke kleuren het beste passen bij uw uiterlijke kenmerken zoals huid, haar en ogen én uw innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid? Maak dan een afspraak voor een Persoonlijke Krachtkleur en beleef deze bijzondere ervaring. Niet alleen kijken naar wat je ziet, maar probeer vooral ook te voelen wat kleur met  je doet, zodat kleuren matchen met je totaalbeeld.

Ook voor een stijladvies, het kiezen van de juiste kleding zowel zakelijk als privé, kunt u bij mij  terecht. Tijdens een stijladvies kijken we naar de gezichtsvormen (o.a. rond, vierkant, ovaal) en naar de lichaamsvormen en lijnen zodat er een duidelijk beeld ontstaat over welke kledingstukken, stofkeuze, kapsel en accessoires bij je passen.

Praktijkdagen TouchFit

Donderdagmiddag van 13.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Tarieven

Basis schoonheidsbehandeling vanaf  € 62.50

Kleuradvies € 115,00 incl. persoonlijke kleurenwaaier

Stijladvies €  € 115,00 incl. handig naslagwerk

Persoonlijke Krachtkleur analyse  €  155,00 + rapport

Voor meer informatie, overleg en/of een afspraak

www.pureinbeauty.nl
info@pureinbeauty.nl
06 525 474 23