Janet van der Linden

Janet van der Linden

Medisch Pedicure / Sportpedicure

Ik ben Janet van der Linden en heb in juni 1990 mijn diploma gehaald als pedicure. In mei 2013 heb ik mijn medisch pedicure diploma gehaald. Ik heb al die jaren een praktijk aan huis gehad maar vond het tijd worden om mijn praktijk te verplaatsen naar een andere locatie, op deze manier heb ik veel meer contact met andere behandelaars en krijgt mijn praktijk een meer professionele uitstraling.
Eind mei 2018 heb ik mijn diploma voor sportpedicure gehaald.


Wat doet een medisch pedicure?

Een medisch pedicure geeft een standaard voetbehandeling zoals nagels knippen, ingroeiende nagels behandelen, eelt- of likdoorn verwijderen en overtollig eelt verwijderen. Daarbij komt dat een medisch pedicure een aanvullende opleiding heeft gevolgd met betrekking tot de risicovoet. Onder een risicovoet valt een diabetisch-reumatisch-spastische of verwaarloosde voet. Tevens heeft een medisch pedicure een signalerende werking op eventuele veranderingen aan tenen of huid. Door deze aanvullende opleiding kunnen cliënten die een risicovoet hebben in aanmerking komen voor een vergoeding via de zorgverzekeraar voor een pedicurebehandeling.

Praktijkdagen TouchFit

Mijn werkdagen bij Touchfit zijn op dinsdag, woensdag en donderdag.

Tarieven

Standaard behandeling € 40,00
Deelbehandeling * € 22,50

* bijvoorbeeld alleen nagels knippen, een ingroeiende teennagel behandelen of een eelt pit verwijderen

Vergoeding

Voor de diabetische en/of reumatische voet wordt er door diverse zorgverzekeraars een vergoeding gegeven voor pedicurebehandeling. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie en/of een afspraak:

Voor onbepaalde tijd neemt Jacoline voor mij waar. Daardoor zijn er gewijzigde openingstijden. Voor meer informatie kunt u bellen naar Touchfit 010-4353677.