Mike van Mastrigt

Mike van Mastrigt

Energetisch therapeut

Ik ben Mike van Mastrigt. Al op jonge leeftijd voelde ik de energie van mezelf, mijn omgeving en de mensen om mij heen. Daarnaast was ik me al bewust van een aantal zaken die mijn pad zouden kruisen.

Als tiener had ik grote interesse in spirituele zaken, de geschiedenis van de mensheid en het ontstaan van religies. Ook was ik vaak op zoek naar het hoe en waarom van het leven. In 2001 deed ik mijn eerste magnetiseer cursus. Voor mij was het meteen duidelijk dat dit mijn roeping is.

Alleen was het toen nog niet de tijd om dit in de praktijk te brengen. Een aantal energetische cursussen en 20 jaar levenservaring verder, is het magnetiseren weer een belangrijk onderdeel in mijn leven. Na het behalen van mijn hbo-diploma Magnetiseren en Hypnotherapie en regressie is het tijd geworden om mijn eigen praktijk te starten.

Het werken met en begeleiden van mensen is mijn passie, waarbij ik het begeleiden en coachen van kinderen als bijzonder ervaar om te mogen doen.


Hypnotherapie

Hypnose is met behulp van je onderbewustzijn trauma´s verwerken en loslaten. Iedereen is anders en ook ieder trauma is anders. Zo zijn er meerdere vormen van hypnose die gebruikt kunnen worden om tot een goed resultaat te komen. Dit geeft juist de mogelijkheid om iedereen op zijn eigen tempo te helpen. Bij de meeste vormen wordt er gebruik gemaakt van een trance. Zo’n trance is te vergelijken met heel erg verdiept zijn in een goed boek of een mooie film. Echter in een hypnose trance praat je vanuit je onderbewustzijn tegen de therapeut. Dit maak je wel allemaal heel duidelijk mee. Jij hebt de controle.

Magnetiseren

Magnetiseren is het geven van energie, waarbij het opruimen van blokkades, fysieke pijn en traumatische ervaringen centraal staan.
Door deze behandeling wordt de energietoevoer naar het lichaam hersteld, door middel van het opladen van de chakra’s (energiecentra in het lichaam) en de aura (het energieveld om het lichaam heen). Hierbij herstelt de magnetiseur de balans tussen je menselijk lichaam en energetisch lichaam.

Regressietherapie

Bij regressietherapie ga je in een lichte trance (hypnose), zodat je moeiteloos terug kunt gaan naar onverwerkte problematiek of vergeten en weggestopte ervaringen.
Door de trance is het onderbewustzijn in staat gebeurtenissen naar boven te halen, zodat verwerking plaats kan vinden en nieuwe manieren aangereikt kunnen worden om op een positieve manier in het leven te staan en weer een vrij en gelukkig mens te worden.
Soms gaat de therapeut verder terug in de tijd: naar de geboorte, de zwangerschap of naar een vorig leven.

Innerlijk kind therapie

Innerlijk kind therapie zorgt ervoor dat je teruggaat naar fases in het verleden of je jeugd waarin er trauma`s zijn ontstaan. Hierbij ga je ook op zoek naar positieve momenten in je leven waar je nog beschikte over je oorspronkelijke ‘wijsheid’, bijvoorbeeld wie je was als baby, hoe het voelde om vrolijk, gezond en vrij te zijn, wat voor positieve eigenschappen je toen had en met welke ‘gaven’ en prachtig potentieel je geboren bent. Door de trauma`s te doorleven en te zien wat je ware potentie is zal je leven weer in balans komen.

Healing op afstand

Hoe gaat dit in zijn werk: voor de behandeling hebben we eerst telefonisch contact. Daarna maak ik energetisch contact met jou, zodat ik de behandeling kan starten. Het is belangrijk dat je tijdens de behandeling rustig zit/ligt en niet gestoord kunt worden. Na de behandeling hebben we telefonisch een korte nabespreking.

Met welke klachten kun je o.a. terecht:

Traumaverwerking, Angsten, Burn out, Hoofdpijn-migraine, Stoppen met roken, Chronische pijn, Slaapproblemen, Spanningen/stress, (Langdurige) Pijnklachten, Onzekerheid, Depressieve gevoelens, Emotionele uitbarstingen, Perfectionisme, Faalangst, Fobie, Laag zelfbeeld, Nachtmerries, Paniekaanval, (Langdurige) vermoeidheid, Darmklachten-buikpijn, Ongewenst gedrag afleren, Nervositeit, Rouwverwerking, Zelfacceptatie, Het leren afsluiten van de aura, Aura cleaning, Spirituele groei, Herstellen energiebalans, Huilbaby’s en omgaan met hoogsensitiviteit (ook voor kinderen).

 

Voor het maken van een afspraak, kun je op nummer 06 1819 6100 een whatsapp bericht sturen of mailen naar info@energetisch-centrum.nl