Jose Roodenburg

José Roodenburg

Docent Tai Chi

In 1993 kreeg ik mijn eerste Tai Chi les op Bali, een bijzondere ervaring. De afgelopen 10 jaar beoefen ik steeds intensiever Tai Chi en ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de achtergrond van de bewegingen. Ik geef sinds 2015 Tai Chi lessen, met mijn sportopleiding en met name de specialisatie dans is het aanleren van bewegingen iets wat mij van nature ligt. Bij mijn Tai Chi leraar Martin Wessels volg ik wekelijkse lessen en regelmatig docenten weekenden.
Eén keer per maand bezoek ik vanuit Twente, Vlaardingen en geef ik twee Tai Chi lessen bij TouchFit. Ook zonder ervaring kun je meedoen aan mijn lessen. De oefeningen zijn eenvoudig en effectief. Je bent van harte welkom om mee te doen.


Wat is Tai Chi?

Tai Chi is oorspronkelijk een vechtsport uit China. Daarnaast heeft Tai Chi zich ontwikkeld tot een bewegings- en gezondheidsleer die wereldwijd inmiddels door miljoenen mensen wordt beoefend. Het is geschikt voor iedereen, jong en oud. Tai Chi krijgt in Nederland steeds meer bekendheid.
Bij mijn Tai Chi lessen maak ik gebruik van de vijf elementen die gekoppeld zijn aan de seizoenen. Water, hout, vuur, aarde en metaal.

Praktische informatie TouchFit

Data: 1 keer per maand op zaterdag
Tijd: 9:00-10:00 en 10:30-11:30 uur
Locatie TouchFit, Hendrik Casimirstraat 151, 3136 BD Vlaardingen

Kosten €8,50 per les

Voor meer informatie

joseroodenburg@gmail.com
www.bloesem.me
053 435 75 49