Anita Zonneveld

Anita Zonneveld

Hypnotherapie

Je vraagt je af : Is dit alles? Wil ik zo 80 worden? Waar wordt ik nog blij van?

Wij kunnen samen kijken hoe ik jou kan begeleiden om weer bij jezelf te komen. Misschien zegt je gevoel wel dat hypnotherapie je kan helpen of Reiki/ een Healing. Volg altijd je gevoel, dat werkt vaak het beste.

Verwacht een eerlijke, liefdevolle provocatieve aanpak. Natuurlijk zoek ik hierin de juiste balans tussen compassie, down to earth spiritualiteit en een goeie dosis humor.


Wat leuk dat je hier bent! 

Bij Jolie hypnotherapie & coaching kan je in een fijne, veilige omgeving kennis maken met onder andere het fenomeen hypnotherapie. Misschien wil je een afspraak maken omdat je nieuwsgierig bent naar bijvoorbeeld hypnotherapie, Reiki, een Healing, Soulkey, Simpson Protocol, een kaartlegging of naar een van de andere opties. Wil je het een keer proberen omdat je nu écht iets wilt veranderen in je leven maar ben je ook sceptisch?  Alles mag, zeg maar wat je wilt, geen probleem, ik ben er voor jou.

Ieder mens is uniek, geboren met een persoonlijk blauwdruk.

Daar zijn de benodigde talenten gratis bijgeleverd door moeder natuur. Hoe mooi is dat? Als kind ben je je niet bewust van je talenten en doelen. Je doet als het goed is gewoon waar je blij van wordt. Open en eerlijk, gewoon zoals je bent.

In de loop van de jaren zorgen gebeurtenissen, je achtergrond en je omgeving ervoor dat er allemaal laagjes over deze talenten groeien. Je veranderd omdat je voelt dat dit van je verwacht wordt. Er ontstaan overtuigingen die niet per se bij jou horen. Onbewust ontstaan er zo allemaal geautomatiseerde processen. Ook komt er hier regelmatig een “overlevingsstrategie” om de hoek kijken. Best handig soms en in ieder geval lekker energiezuinig, totdat het tegen je gaat werken. Dan is je energie ver te zoeken, je batterij is leeg. Er begint intern iets te knagen.

Telefoon:  06 38 27 14 09

Email: info@joliehypnotherapie.nl