BodyMindWork

Praktijk Verhoeff – Marianne Verhoeff

 

Meer levensplezier door adem, beweging en meditatie!
Durf jij de sprong te wagen?

Wanneer valt het leven je zwaar, ben je gespannen, voel je je moe?
Wanneer geniet je van het leven, ben je ontspannen, voel je je blij en gelukkig?

Over deze en soortgelijke vragen gaan we in de cursus BodyMindWork niet zitten piekeren en somberen. Wel gaan we bewegen, doen we lichaamsoefeningen en ademwerk. Zo leer je te voelen en te ervaren wat jou belemmert om blij en ontspannen te zijn, en om te ontdekken wat jij nodig hebt om het tij te keren.

In de cursus maak je een ontdekkingsreis, ga je op zoek naar jouw eigen mogelijkheden en talenten met als doel dat je een gat in de lucht kunt springen in de volle overtuiging dat je weer met beide voeten op de grond terecht zult komen. Werkvormen: beweging, ademtechnieken, inspannings- en ontspannings-oefeningen en (actieve) meditaties.

BodyMindWork is bedoeld voor iedereen die verlangt naar meer levensplezier en ontspanning, naar oprecht contact met zichzelf en met anderen.

Over Marianne Verhoeff:

De cursus wordt verzorgd door Marianne Verhoeff. Ik ben bodymindtrainer en therapeut in de lichaamsgerichte psychotherapie. Mijn begeleiding is er op gericht je weer bewust te maken van en te leren luisteren naar de signalen en verhalen van jouw lichaam. Vanuit deze bewustwording is verandering mogelijk.

Praktische informatie TouchFit:

Klik hier voor data, tijden en kosten van de kennismakingsavonden en cursussen.

Vergoeding:

Vraag om informatie over vergoedingen van de ziektekostenverzekeraar of over belastingaftrek.

Voor meer informatie en/of een afspraak:

www.praktijkverhoeff.nl
info@marianneverhoeff.nl
06 466 533 44
index