TouchFit biedt nu ook haptotherapie aan

TouchFit biedt nu ook haptotherapie aan

Bij Paramedisch Therapeutisch Centrum Touchfit kunt u nu ook terecht voor haptotherapieHaptotherapie behandelingen worden gegeven bij Haptotherapie Vlaardingen door Marjolein Donkers.

Marjolein heeft de opleiding gevolgd aan de Academie voor Haptonomie in Doorn. Zij is een therapeute met veel ervaring op het gebied van psychosociale problematiek. Haar aandachtsgebieden zijn stress gerelateerde klachten zoals burn-out en problemen op het gebied van emotionele coping.  

Haptotherapie kan bij verschillende klachten ingezet worden, zeker wanneer er sprake is van stress en emotioneel gerelateerde problematiek. Maar eigenlijk is kan het voor iedereen waardevol zijn om meer over te weten en te ervaren over de beginselen van de haptonomie. Haptonomie gaat over  contact. Alles wat je voelt, denkt en doet gebeurt in contact met je omgeving. Door bewust stil te staan bij hoe je de omgeving beleeft, word je bewust van wat jouw invloed is op de omgeving. In die wisselwerking kan je ruimte geven aan wat voor jou belangrijk is. Of het nu om privé, werk of vrije tijd gaat, overal sta je in contact met mensen.  Wat je leert in de haptonomie kun je overal inzetten en meenemen. 

Gaat haptotherapie u helpen om opnieuw in uw kracht te komen staan? Ga voor meer informatie over de behandelingen en Marjolein naar: https://www.haptotherapievlaardingen.nl of 
https://www.touchfit.nl/member/marjolein-donkers/ 

Haptotherapie Vlaardingen 
Marjolein Donkers 
info@haptotherapievlaardingen.nl 

 

Share this post

Geef een antwoord