Miranda Tabak

Miranda Tabak - Fascia Fit

Fascia Release Therapeut

Miranda Tabak is oprichter van Fascia Fit & Flow. Als somatic energetic phychotherapist is zij gespecialiseerd in het ontladen van spanning, stress en trauma in het bindweefsel.

Zij is gastdocente aan de opleiding Fascia Therapie voor fysiotherapeuten. En geeft internationaal trainingen. Alsmede interactieve lezingen over het activeren van het zelf genezend vermogen, nadat zij zichzelf heeft genezen van chronische pijn na een auto-ongeluk.

Daarnaast werkt zij als trainer en manager bij Essence Training, Inner Work Academy en Energy Balancing Institute.
“Ik begeleid mensen op unieke wijze weer in contact te komen met hun lichaam. De weg vrijmaken om de natuurlijke genezing in optimale vorm te brengen. Zodat ook jij je pure potentieel volledig kan belichamen en beleven.
Fascia zijn de bindweefselvliezen die in het lichaam alles met alles verbinden en gelijktijdig ook zorgen voor vrije bewegingsmogelijkheden. Vrijheid en verbinding zijn ook voor mij(n therapie) belangrijke begrippen. En net zoals fascia gaat over het totaal, heb ik een totale kijk op gezondheid en genezing.
Bij Touch Fit geef ik zowel individuele behandelingen ‘Fascia Release Therapie’ als groepslessen ‘Fascia Fit Fridays’.

More Info

Wat is Fascia Release Therapie?

Loop je (emotioneel) vast in je werk of privé? Steeds die lastige pijntjes? Wil je meer rust, meer richting, meer energie? Voel je dat er meer uit jezelf kan halen maar houdt iets je tegen?
Fascia Release Therapie is een nieuwe zachte behandelmethode die zich richt op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest, werk en privé, hart en hoofd.
Een Fascia Release behandeling (die verder gaat dan het fysieke alleen) geeft een gevoel van ruimte en fysieke ontspanning. Wat eerder geblokkeerd was, gaat weer stromen. Oude patronen worden losgelaten. En je kunt weer vertrouwen op je eigen veerkracht. Een doorbraak richting jouw (nog) niet gebruikte potentieel.
Fascia Release Therapie richt zich op:

Fysiek: Het “releasen”’ van Fascia, de bindweefselvliezen in ons lichaam, waardoor (chronische) pijnklachten verminderen of zelfs als sneeuw voor de zon verdwijnen.
Mentaal: Wat houdt je tegen om jouw mooiste leven te leven (zelfsabotage)? Vaak zijn dit beperkende overtuigingen die gevormd zijn in een ver verleden en omgeving.
Emotioneel: Bij deze overtuigingen horen ook de nodige emoties (triggers). Bij Fascia Fit gebruiken we unieke methoden om deze vastzittende emoties in beweging te brengen en te helen.
Energetisch: Door de blokkaden in het lijf te bevrijden kan de energie ook weer vrij stromen. De energie waarmee je iets hebt vastgehouden of een emotie hebt vastgezet komt vrij ter beschikking. Om deze energie zo effectief en intelligent mogelijk in te zetten is adequaat energiemanagement een voorwaarde.
Relationeel: We zullen ons focussen op de relatie met jezelf, al het andere vloeit immers daaruit voort. Daarnaast zul je meer inzicht krijgen in jouw energie in actie en hoe deze op een werkzame manier te gebruiken in relaties (energetische dynamieken).
Spiritueel: de mensen die bij Fascia Fit komen zijn vaak bijzonder gevoelig en hebben regelmatig een sterk verlangen naar “iets meer”. Soms staat dit helder op het vizier en soms is het nog een vaag gevoel. Meditatie helpt om steeds meer in contact te komen met jouw bron, helderheid te ontvangen en vanuit daar te bewegen. Een leven met doel en betekenis geeft een diep gevoel van voldoening.

De resultaten van een Fascia Release Therapie:
• Minder pijnklachten
• Omgaan met emoties
• Minder in je hoofd, meer in je lijf
• Grenzen aanvoelen en aangeven
• Heldere keuzes maken vanuit een ontspannen gevoel
• Leven vanuit potentieel in plaats van patronen
• Balans tussen hoofd en hart, lichaam en geest, werk en privé

Praktijkdagen TouchFit

Vrijdagmiddag van 12:00 tot 21:00 uur

Tarieven en verzekering

Fascia Release Therapie
• Intake 60 minuten €75,-
• Na de intake wordt een offerte uitgebracht voor het vervolgtraject (indien relevant)

Intensieve Transformatie Therapy
• 2 uur intensieve transformatie therapie €225,-

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars.

Voor meer informatie en/of een afspraak

www.fasciafit.nl
info@fasciafit.nl
06 445 019 16