Lian Widya

Lian Widya - Natuurlijk herstellen

Arts Integrale Geneeskunde

Mijn naam is Lian Widya-The, ik ben arts en eigenaresse van Natuurlijk Herstellen. Als klassiek geschoold arts heb ik jarenlang gewerkt als basisarts en consultatiebureauarts kinder-en ouderzorg. Al in 1998 raakte ik geïnteresseerd in Ayurveda, de kennis van het leven.

Na de ayurveda opleiding en de Natuurgeneeskunde opleiding te hebben afgerond startte ik met mijn eigen praktijk “Natuurlijk Herstellen”. Ik ben aangesloten bij de Artsenvereniging voor Integrale geneeskunde (www.avig.nl)


Wat is Integrale Geneeskunde?

Bij Integrale Geneeskunde worden complementaire en alternatieve geneeswijzen (CAG) vrijwel altijd gecombineerd met reguliere zorg. De arts-patiënt relatie is gebaseerd op gelijkwaardigheid, waarbij de arts een coachende rol heeft en de cliënt eigen keuzes maakt. Gericht op de hele mens en zijn omgeving, met de focus voornamelijk op verbetering van de gezondheid, door het ondersteunen en stimuleren van het zelfgenezend vermogen. Hierbij gebruikmakend van alle passende geneeswijzen (regulier en CAG), met een voorkeur voor de meest effectieve, bewezen, en veilige methodes.
Samen met de cliënt bespreek ik de factoren die een rol spelen bij het ontstaan van de klacht en welke behandelmethode de voorkeur heeft, rekening houdend met de voorschriften van de huisarts of specialist.

Op gebied van CAG heeft mijn praktijk meerdere specialismen:

  • Natuurgeneeskunde
  • Ayurveda
  • Acupunctuur
  • SiVAS

Adviezen over leefstijl en voedingspatroon worden afgestemd op individuele klacht en persoonlijke kenmerken en vormen een vast onderdeel van mijn consulten. Goede resultaten te zien bij o.a. darmklachten, allergieën / intoleranties, chronische vermoeidheid, pijnklachten, hormonale verstoringen en nog vele andere. Integrale geneeskunde is voor alle leeftijden.

Praktijkdagen TouchFit

Iedere maandag van 09.00 tot 18.00 uur

Tarieven

Consult (ca. 60 minuten)         € 95,00
Vervolgconsulten (ca 45 min)  € 75,00

Vergoeding

Vrijwel alle zorgverzekeraars hebben in het aanvullende pakket Natuurgeneeskundige behandelingen opgenomen. Informeer uw eigen zorgverzekeraar voor de hoogte van de vergoeding met vermelding van mijn beroepsvereniging AVIG.

AVIG lidmaatschapnummer 1065
AGB code 84-023921
KvK 24449483

Voor meer informatie en/of een afspraak

www.natuurlijkherstellen.nl
lianwidya@natuurlijkherstellen.nl
06 449 027 01