Jantine Marmarinos

Jantine Marmarinos - PMKT Marmarinos

Psychomotorische Kindertherapeut

Naast jaren in een revalidatiecentrum te werken wilde ik graag kinderen PMKT kunnen bieden die niet verbonden zijn aan een instelling. Zo ben ik in 2016 voor mezelf begonnen. Ik heb na het Cios afgerond te hebben de HBO opleiding Psychomotorische Therapie gevolgd. Na een aantal jaar werken heb ik de post HBO opleiding Psychomotorische Kindertherapie gevolgd. Naast PMKT'er heb ik meerdere cursussen gevolgd en ben ik o.a. rots en water trainer. Ik ben moeder van 3 mooie kinderen en hebben we een enthousiaste labrador.


Wat is Psychomotorische Kindertherapie?

Psychomotorische kindertherapie is individuele therapie voor kinderen tot 18 jaar die vastlopen in hun ontwikkeling en dat in hun gedrag laten zien. Vaak wordt dit gedrag gezien als “ongepast”. De therapie heeft als doel de vastgelopen ontwikkeling weer op gang te brengen en zo gedragsverandering tot stand te brengen. Het kind groeit op verschillende vlakken (sensorisch, motorisch, cognitief, emotioneel en sociaal) en komt weer in zijn kracht. PMKT kan ingezet worden bij verschillende hulpvragen. Voor meer informatie zie http://www.pmktmarmarinos.com

Praktijkdagen TouchFit

Dinsdag

Tarieven

Uurtarief € 65,-

Vergoeding

Ik ben lid van de beroepsvereniging NVPMKT en verbonden aan het kwaliteitsregister. Sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden een deel vanuit de aanvullende verzekering.

U kunt ook in aanmerking komen voor een PGB vanuit de jeugdhulp. Deze kunt u aanvragen bij een zorgcoördinator, dit loopt in elke gemeente anders. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Voor meer informatie en/of een afspraak 

http://www.pmktmarmarinos.com
info@pmktmarmarinos.com
06 557 766 12