Edward Hazebroek

Edward Hazebroek

Regressie- en hypnotherapeut

Begin 2012 ben ik begonnen aan de opleiding voor Regressie- en reïncarnatietherapeut aan de SRN te Utrecht welke ik eind 2013 met succes heb afgerond. Sinds begin 2014 voer ik mijn praktijk als regressietherapeut en ben ik lid van de beroepsvereniging N.V.R.T. (Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten).


Wat is Regressietherapie

Regressietherapie is een zeer effectieve manier om problemen op te lossen, van zowel mentale, emotionele, fysieke als spirituele aard. Bij regressietherapie (en reïncarnatietherapie) gaan we ervan uit dat de oorzaak van veel problemen en klachten ligt in onverwerkte ervaringen in het verleden. Via het onderbewuste, met behulp van trance of lichte hypnose, gaan we op zoek naar de oorsprong van het probleem. Door deze ervaringen op te sporen en opnieuw te beleven, kunnen ze alsnog bewust worden gemaakt en worden verwerkt. Met als resultaat dat de problemen en klachten die hierdoor zijn ontstaan verdwijnen of verminderen.

Praktijkdagen TouchFit

Woensdag van 10:00 tot 22:00 uur
Zaterdag eventueel in overleg

Tarieven

€ 60,00 per uur (inclusief BTW). Een gemiddelde sessie duurt 2 uur.
€120,00 per sessie “stoppen met roken.”

Vergoeding

Als lid van de N.V.R.T. worden mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door een aantal ziektekostenverzekeraars. Voor een overzicht van de verzekeraars die de therapie op dit moment (per januari 2018) vergoeden, kun je op de website ZorgWijzer.nl terecht.

Aangezien aan dit overzicht geen rechten ontleend kunnen worden en de voorwaarden ieder jaar weer veranderen, adviseer ik je tevens rechtstreeks contact op te nemen met je zorgverzekeraar over een eventuele vergoeding.

Voor meer informatie, overleg en/of een afspraak

www.edwardhazebroek.nl
info@edwardhazebroek.nl
06 34040403