Stressmanagement Therapie

TouchFit – Jolanda Kok

 

Wat is Stressmanagement therapie?

Stressmanagement is een op maat gemaakt individuele behandelingstraject in combinatie met lichaamswerk. Het omvat alle activiteiten die nodig zijn om de bronnen van stress en de hierdoor stressgerelateerde klachten te kunnen signaleren en vervolgens onder controle te krijgen of te verminderen. Door het toepassen van stressmanagement ontwikkel je ander gedrag, waardoor je beter leert omgaan met stress.

Voor wie is stressmanagement bedoeld?
Stressmanagement is voor iedereen die last heeft van stress gerelateerde klachten. Kijk voor meer informatie en andere behandelingen op touchfitpraktijk.nl

Over Jolanda Kok:

In 2002 ben ik begonnen met mijn praktijk voor massage, nadat ik de opleiding sportmassage had afgerond. In de jaren daarna heb ik mij verder ontwikkeld tot natuurgeneeskundig therapeut door het volgen van verschillende opleidingen/ cursussen zoals opleiding voor massagetherapie, dorntherapie, triggerpointtherapie, EFT. In 2017 heb ik de opleiding Cranio Sacraal therapie afgerond. Mijn achtergrond als verpleegkundige heeft mij hier enorm bij geholpen.

Per 1 september 2015 heb ik mijn droom waargemaakt, samenwerken met een groot aantal specialisten onder 1 dak.
Het paramedisch therapeutisch centrum TouchFit is werkelijkheid geworden!

Praktijkdagen TouchFit:
Maandag 09.00 uur tot 17.30 uur en van 18.00 uur tot 20.30 uur
Dinsdag 09.00 uur tot 17.30 uur en van 18.00 uur tot 20.30 uur
Donderdag 09.00 uur tot 17.30 uur

Tarieven:

Natuurgerichte therapie:

1e consult inclusief intake 60 min. € 68,50
Behandeling 30 min. € 40,00
Behandeling 45 min. € 55,00
Behandeling 60 min. € 68,50
Behandeling 90 min. €100,00

 

Craniosacraal therapie:

1e consult inclusief intake 60 min. € 75,00
Behandeling 30 min. € 40,00
Behandeling 60 min. € 75,00
Behandeling 90 min. €100,00

 

Na de behandeling wordt direct afgerekend, contant of per pin.

*Indien u verhinderd bent of een gemaakte afspraak wilt verzetten, verzoeken wij u dit minimaal 24 uur van te voren door te geven, de gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.

Vergoeding:

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC, een beroepsvereniging die de belangen van zowel de therapeut als de consument behartigt. De meeste zorgverzekeraars hebben behandelingen van BATC-zorgverleners opgenomen in hun aanvullende polissen. Dit betekent dat de behandeling of een deel daarvan vergoed kan worden, afhankelijk van uw verzekering. Kijk op www.batc.nl onder het kopje Zorgverzekeraars.

Raadpleeg altijd uw actuele polisvoorwaarden, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan! Verwijzing door huisarts is niet nodig.

Als BATC therapeut beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben kunt u via de link downloaden. Reglement Geschillencommissie.
Indien u een klacht hebt meld deze dan eerst bij de BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillencommissie.

Voor meer informatie en/of een afspraak:

www.touchfitpraktijk.nl
info@touchfit.nl
010 435 36 77