Seniorobics

  Logo-Seniorobics

Tim Stoevelaar

 

Wat is Seniorobics?

Nederland vergrijst sterk, maar de wensen van de 50- en 65 plusser zijn de afgelopen jaren in hoog tempo veranderd. Men is enthousiast, kent veel ondernemingsdrang en wil graag blijven deelnemen aan de samenleving. Maar hoe voldoe je nu aan die wensen en combineer je dit met een groot aantal voordelen van bewegen?

Seniorobics is daarvoor dé methode!

Iedereen heeft bewegen en een gezonde levensstijl hoog op de agenda staan. Echter, de huidige beweegmethodes en lespakketten die nu worden gebruikt bij 50- en 65 plussers voldoen niet meer aan de veranderende wensen van de doelgroep. Ze sluiten simpelweg niet meer aan bij de 50- en 65 plussers van nu. Deze willen meer en kunnen meer!

Seniorobics werkt met 5 punten:
– Conditie
– Kracht
– Coördinatie
– Lenigheid
– Evenwicht & stabiliteit

Aan deze 5 punten zijn oefeningen gekoppeld. De oefeningen hebben allemaal te maken met bewegingen uit het dagelijks leven, zodat er langer en met meer plezier thuis kan worden gewoond en men kan blijven deelnemen aan de samenleving. Dat u daarmee bezig bent heeft u echter niet door, al deze oefeningen zijn verwerkt in een energieke les op muziek uit uw tijd. Om sommige oefeningen te verzwaren maken we gebruik van weerstandsbanden en gewichten.Seniorobics is een uniek sportconcept, speciaal ontwikkelt voor 50- en 65 plussers. Seniorobics kent een light- en pro variant, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan bewegen.

Over Tim Stoevelaar:

Tim Stoevelaar verzorgt sinds 4 jaar groepslessen, beweegprogramma’s en activiteiten voor senioren. Het in eigen beheer ontwikkelde beweegprogramma ‘Seniorobics’ kent inmiddels al veel deelnemers in de regio. Ongeacht de leeftijd of ervaring wordt er rekening gehouden met de wensen van deelnemers.

Tim is afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO) en heeft een premaster bewegingswetenschappen afgerond. Die kennis, gecombineerd met cursussen en veel ervaring zorgen voor kwalitatief goede programma’s, waar de deelnemers met plezier naar toe gaan.

Praktijkdagen TouchFit:

De lessen vinden iedere maandagochtend plaats van:
– 09.00 uur tot 09.45 uur
– 10.00 uur tot 10.45 uur
– 11.15 uur tot 12.00 uur

Tarieven:

Een abonnement kost € 22,50 per maand inclusief gebruik van materiaal.
Zorg voor gemakkelijk zittende kleding en schoenen en breng een flesje water mee.

Voor meer informatie en/of een afspraak:

Komt u graag deelnemen? Of twijfelt u of het iets voor u is?
Neem bij vragen contact op via 06 312 630 93 of stuur een email naar info@3ssport.nl

Tot ziens!