Schoonheidssalon, kleur- en stijladvies

Pure in Beauty & Style Vlaardingen – Nel Schoenmaker

 

Wat kunt u van mij verwachten:

Als schoonheidsspecialiste en kleur/stijlcoach kunt u bij mij terecht voor aangepaste schoonheidsbehandelingen variërend van alleen harsen/epileren tot een uitgebreide anti-aging  behandeling. Na het maken van een huidanalyse kijk ik waar uw huid op het moment behoefte aan heeft. Daarvoor kan ik gebruik maken van diverse producten en ook van speciale behandelingen, waar onder microdermabrasie, speciale fruitzuur-peelings en bindweefsel massages voor een beter resultaat van de behandeling.

Naast schoonheidsbehandelingen kunt u ook voor een kleur/stijladvies bij mij terecht. Een kleuranalyse is eigenlijk het in kaart brengen van uw natuurlijke kleuren van ogen, huid en haar. Zo kan ik heel precies bepalen welke kleuren het beste bij u passen.

Ook kan ik u helpen met het kiezen van de juiste kledingstijl zowel zakelijk als privé. Door middel van het kijken naar o.a. de gezichtsvorm en lijnen van het lichaam kan ik voor u de meest passende stijl creëren.

Het geven van workshops in kleine groepen behoort ook tot de mogelijkheden. Hierin maken we bijvoorbeeld een stijladvies zodat u gelijk ook zelf aan de slag kunt. Uiteraard krijgt u een mooi naslagwerk mee.

Over Nel Schoenmaker:

Mijn naam is Nel Schoenmaker. Als schoonheidsspecialiste heb ik ruime ervaring opgedaan in mijn eigen schoonheidssalon. Daarnaast ben ik bij diverse andere schoonheidssalons werkzaam geweest.   Na mijn opleiding schoonheidsverzorging heb ik meerdere bijscholingscursussen en specialisaties gevolgd. Hierna volgde mijn opleiding voor kleur/stijl coach. Mijn passie is het innerlijke met het uiterlijke verbinden, om zo het unieke van een ieder tot uitdrukking te brengen. Mijn kracht ligt in de persoonlijke aandacht die ik geef aan uw gezichtsverzorging en kleur/stijladvies.

Praktijkdagen TouchFit:

Donderdagmiddag van 13.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Tarieven:

Een basis schoonheidsbehandeling vanaf € 50,- ( 50 min).
Een kleuradvies € 95,- incl. persoonlijk kleurpalet, een stijladvies eveneens € 95,- incl. naslagwerk.

Voor meer informatie, overleg en/of een afspraak:

www.pureinbeauty.nl
info@pureinbeauty.nl
06 525 474 23