Schoonheidssalon, kleur-/stijladvies, powerkleur

Pure in Beauty & Style Vlaardingen – Nel Schoenmaker

 

Wat kunt u van mij verwachten:

In mijn salon kunt u verschillende gezichtsbehandelingen ervaren. Uw behandeling kan ik volledig afstemmen op uw wensen en op de kenmerken van uw huidtype. Na het maken van een huid- analyse waarin we kijken waar de huid op dit moment behoefte aan heeft, kunt u een keuze maken uit een wellness behandeling of een stapje verder gaan en kiezen voor een speciale huid- verbeterende behandeling van Alpha-H (dit Australische merk, met als voornaamste kenmerk huidverbetering, die daadwerkelijk resultaat geeft ongeacht leeftijd, budget of levensstijl).

Wilt u graag weten welke kleuren het beste passen bij uw uiterlijke kenmerken zoals huid, haar en ogen én uw innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid? Maak dan een afspraak voor een kleuranalyse en/of Poweranalyse en beleef deze bijzondere ervaring. Niet alleen met uw ogen maar probeer vooral ook te voelen wat kleur met u doet zodat de kleuren met uw uiterlijk, maar en ook met uw innerlijk matchen.

Ook voor een stijladvies, het kiezen van de juiste kleding zowel zakelijk als privé, kunt u bij mij  terecht. Tijdens een stijladvies kijken we naar de gezichtsvormen (o.a. rond, vierkant, ovaal) en naar de lichaamsvormen en lijnen zodat er een duidelijk beeld ontstaat over welke kledingstukken, stofkeuze, kapsel en accessoires bij u passen.

Over Nel Schoenmaker:

Mijn naam is Nel Schoenmaker. Als schoonheidsspecialiste heb ik ruime ervaring opgedaan in mijn eigen salon aan huis. Daarnaast heb ik in diverse schoonheidssalons gewerkt. Na mijn opleiding schoonheidsverzorging heb ik meerdere specialisaties, trainingen en bijscholingscursussen gevolgd.

Hierna volgde mijn opleiding voor Kleur/Stijl Coach met als specialisatie de Powerkleuranalyse.

Mijn passie is het uiterlijk te verbinden met het innerlijke, om zo het unieke van een ieder tot uitdrukking te brengen. Mijn kracht ligt in de persoonlijke aandacht die ik geef aan uw gezichtsverzorging en kleur/stijladvies.

Praktijkdagen TouchFit:

Donderdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Tarieven:

Basis schoonheidsbehandeling vanaf  € 50,-  (50 min)

Kleuradvies € 95,- incl. persoonlijk kleurpalet, stijladvies € 95,- incl. naslagwerk

Powerkleuranalyse  € 149,- incl. bespreken profiel en naslagwerk

Voor meer informatie, overleg en/of een afspraak:

www.pureinbeauty.nl
info@pureinbeauty.nl
06 525 474 23