Fascia Release Therapie

FASCIA FIT – Miranda Tabak

 

Wat is Fascia Release Therapie?

Fascia Release Therapie is een zachte manuele behandelmethode die het herstelvermogen van het lichaam activeert. Het richt zich niet alleen op het lichaam maar ook op de onderliggende emoties.

Fascia Release Therapie is onder andere geschikt bij:

– Vermoeidheid / Burn-out
– Emotionele disbalans
– Benauwdheid/ Hyperventilatie
– Nek- en schouderklachten
– Cervicale hoofdpijn en migraine

Maar ook zonder directe aanleiding kunt u een behandeling ondergaan. Heeft u het bijvoorbeeld druk en kunt u wel wat ontspanning gebruiken?

Een Fascia Release behandeling geeft een gevoel van ruimte en fysieke ontspanning. Wat eerder geblokkeerd was, gaat weer stromen. De energie waarmee je iets hebt vastgehouden of een emotie hebt vastgezet komt vrij ter beschikking. Dit kan ook enorm stimulerend zijn bij creatieve processen.

De resultaten van een Fascia Release Therapie:

– Minder pijnklachten
– Omgaan met emoties
– Minder in je hoofd, meer in je lijf
– Heldere keuzes maken vanuit een ontspannen gevoel
– Balans tussen hoofd en hart, lichaam en geest, werk en privé

Over Miranda Tabak

Ik begeleid mensen op unieke wijze weer in contact te komen met hun lichaam. De weg vrijmaken om de natuurlijke genezing in optimale vorm te brengen. Fascia zijn de bindweefselvliezen die in het lichaam alles met alles verbinden en gelijktijdig ook zorgen voor vrije bewegingsmogelijkheden. Vrijheid en verbinding zijn ook voor mij(n therapie) belangrijke begrippen. En net zoals fascia gaat over het totaal, heb ik een totale kijk op gezondheid en genezing.

Bij Touch Fit geef ik zowel individuele behandelingen ‘Fascia Release Therapie’ als groepslessen ‘Fascia Fit & Dance’. Daarnaast ben ik ook gastdocente ‘body awareness and self-myofascial release’ aan de opleiding Fasciatherapie in het Erasmus MC.

Fascia Fit is een optelsom van mijn passies, ervaringen en opleidingen. Een kruisbestuiving tussen Westerse en Oosterse medische gedachtengoed en bewegingsleer. Ik ben zowel op cognitief, emotioneel, spiritueel als fysiek niveau geschoold. En nooit uitgeleerd. Momenteel volg ik de opleiding tot NGS sportmasseur en CranioSacraal therapeut. Allemaal om het beste uit het leven te halen, voor jou, voor mij, voor ons.

Kenmerken van Fascia Fit die u terugvindt in de behandeling: -aandacht voor het geheel – uitgaan van verandermogelijkheden – communicatie vanuit het gevoel – verbinding en beweging.

Praktijkdagen TouchFit:

Iedere vrijdagmiddag van 12:00 tot 18:00 (uitbreiding mogelijk)

Tarieven en verzekering:

Behandeling à 50 minuten € 65,00 inclusief 21% BTW.
Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars.

Voor meer informatie en/of een afspraak:

www.fasciafit.nl
info@fasciafit.nl
06 445 019 16

index

linkedin