Coach / Counselor

Vera Possel Coaching – Vera Possel

 

Wat is coaching?

Werk je hard maar mis je het overzicht?
Ben je de balans kwijt tussen werk en privé?
Wil je voor je werk vaardigheden ontwikkelen?
Zit je niet lekker in je vel of voel je je onzeker?
Kun je moeilijk nee zeggen?
Weet je niet zo goed wat je nu werkelijk wilt?

Coaching is een korte, intensieve en doelgerichte manier van begeleiden gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als je geïnteresseerd bent in een coachtraject maken we een afspraak voor een kosteloos oriënterend gesprek. Als er een klik is hebben we daarna een intakegesprek waarin we je coachvraag formuleren en doelen vaststellen die je wilt bereiken. Hierna doe ik een voorstel voor de duur van het traject. Een coachtraject duurt gemiddeld 6 tot 8 gesprekken van 1,5 uur.

Over Vera Possel:

Ik ben getrouwd en heb 3 zoons. Na jarenlang en met veel plezier als leidinggevende gewerkt te hebben in het ziekenhuis heb ik in 2007 mijn koers verlegd. Ik ben een opleiding gaan volgen tot beroepscoach. In 2008 ben ik mijn eigen bedrijf, ‘Vera Possel Coaching’ gestart. Ik heb daarna diverse opleidingen gevolgd en verder volg ik met regelmaat nascholing, intervisie en supervisie om mezelf ook steeds verder te ontwikkelen. ‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf’ is een belangrijk uitgangspunt in mijn coaching. Mensen daarbij op weg helpen en begeleiden is mijn drijfveer.

Praktijkdagen TouchFit:

Woensdag

Tarieven:

Particuliere tarieven
Coachgesprekken € 78,65 per uur (inclusief BTW)

Zakelijke tarieven
Voor de zakelijke klanten gelden andere tarieven en wordt een voorstel op maat gemaakt. Verschillende werkgevers hebben de bereidheid om bij te dragen aan coaching omdat het je ontwikkeling ten goede komt. Voor teamcoaching en interim-management verwijs ik je graag naar mijn website.

Voor meer informatie en/of een afspraak bent u van harte welkom:

www.veraposselcoaching.nl
info@veraposselcoaching.nl
06 290 773 55