Afslankcoach – Voedingsconsulente

Natuurlijk Gezonde Levensstijl – Karla Kloppenburg

 

Over Karla Kloppenburg:

De afgelopen 5 jaar is mijn belangstelling voor voeding enorm gegroeid en ga ik zelf ook bewuster om met voeding daar ben ik heel wat obstakels tegen gekomen en nog.

Zeker nu in deze tijd er zoveel te doen is om gezondheid, super foods zie je soms door de bomen het bos niet meer mede daardoor heb ik uiteindelijk besloten de opleiding tot natuurvoeding deskundige te gaan volgen.
Wat ik afgelopen jaren heb geleerd is dat voeding erg persoonlijk is.
Het feit is wel dat we zo optimaal mogelijk voedingspatroon moeten creëren en in stand moeten houden dat je alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt om zo goed mogelijk te kunnen functioneren en om gezond te blijven.

Ik weet uit eigen ervaring dat dit zo simpel nog niet is. Mijn wens om mensen te helpen en te coachen is sinds 1 september uitgekomen. Ik ben een samen werking aan gegaan met PowerSlim. PowerSlim heeft  een goed gebalanceerd concept waar je alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt en je op een verantwoordelijke manier kan afvallen.Daarom zeg ik met trots dat ik een PowerSlim coach ben en graag mensen wil helpen en begeleiding op een verantwoorde manier af te vallen, en nog wel belangrijker op dat streefgewicht te blijven!

Wat is een powerslim coach?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach. De speciale samenstelling van de koolhydraatarme en eiwitrijke PowerSlim producten zorgt ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat de spiermassa beschermd wordt. Behoud van de spiermassa zorgt voor een mooier silhouet maar houdt ook je stofwisseling op peil! PowerSlim betekent niet minder eten, maar ànders eten. Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs.

Praktijkdagen TouchFit:

Elke donderdagavond van 19:00 tot 21:00

Voor meer informatie en/of een afspraak:

Wil jij afvallen onder mijn persoonlijke begeleiding twijfel dan niet en bel of mail mij voor een vrijblijvend informatie gesprek.
www.karlanatuurlijkgezondelevensstijl.nl
Karla@karlanatuurlijkgezondelevensstijl.nl
06 420 606 90